ایا این وضعیته من ربطی به کرونا داره ؟

سلام خسته نباشید اقای دکتر من چندروز پیش درمورد سرفه های خشک ازتون سوال پرسیدم واینکه رفته بودم دکتروگفت بخاطر سرماخوردگیه وبهم شربت دیفن هیدرامین دادن بعداز خوردن دیفن هیدرامین دوباره گاهی وقت سرفه خشک دارم دوباره رفتم دکتر عمومی وبازم گفت سرماخوردگی واینکه احساس میکنم یه چیزی ته گلوم سنگینی وهمون باعث سرفه هام میشه واصلا تب ونفس تنگی ندارم البته الان 15روزه که این شرایط دارم باتوجه به اینکه من بچه کوچک دارم واصلا ازخونه بیرون نمیرم خیلی نگرانم والان دوباره شربت سرفه مصرف میکنم وقرص سفکسیم

1 پـاسـخ

  • سلام
    سفيکسيم لازم نيست فقط شربت ضد سرفه استفاده کنيد، حساسيت راههاي هوايي بعد از سرماخوردگي است نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 281 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران