۳۷
۵۸
خانــم

چگونه در جوان 37 ساله معلول ذهنی بتوان علایم درست پارکینسون را تشخیص داد؟؟پارکینسون ؟

سلام خواهر من 37 ساله با معلولیت ذهنی و جسمی است و ادعا میکنه یه دست و پاش بر اثر ترس و یا اضطراب می گیره و سفت میشه دکتر بهش قرص madooar داده. یعنی تشخیص پارکینسون رو به خواهرم داده ؟ غیر این هیچ علامت دیگه ای از وجود بیماری پارکینسون و نداره. ایا واقعا بیماری خواهرم پارکینسون هستش؟؟
با توجه به اینکه قرص ضد تشنج هم استفاده میکنه.
سوال دومم اینکه ایا راهی برای اطمینان از اینکه این بیماری را خواهرم داره هست؟؟؟

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران