دخترم نمیتواند حتی ۵ دقیقه هم درس بخواند آیاانقباض ذهنی وجود دارد؟

سلام خدا قوت دخترم پایه یازدهم تیزهوشان درس میخواند از مهرماه روزی 9ساعت بدون استراحت و تفریح درس میخوند اواسط دی ماه دیگه نتونست درس بخونه چندین روانشناس هم بردیم اکثرأ خستگی ذهنی را تشخیص دادند هر تمرینی هم دستور دادند دخترم انجام داده خستگی ذهن چند ماه طول میکشه رفع بشه الان چهار ماهه که دست به کتاب نزده این هفته امتحانات خرداد شروع میشه هنوز نمیتونه لای کتاب رو بازکنه درس خواندن رو شروع کنه باتوجه به اینکه علایم افسردگی هم نداره آیا عضلات ذهنش منقبض شده نکنه ذهنش قفل کرده همچین چیزی وجود داره ؟تشخیص شما چیه میشه مارو راهنمایی کنید چیکار کنیم ممنون

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران