۶۰
خانــم

بیماری آشفتگی ذهنی یا دمانس مادرم ؟

آقای دکترضمن سلام وخسته نباشید.بنده همسر خانم مریم مردانی میخواستم ازرفتارها ووضع عمومی خانم مردانی وپزشکهایی که ایشان راویزیت کرده اند شمه ای بعرض شمادکتر محترم برسانم بلکه امیدی برای بنده در روند معالجه وبهبودی ایشان حاصل گردد..ایشون افتادگی دریچه قلب داره و تقریبا از 5ماه قبل یواش یواش دچاراختلال فکری شدندمثلا بجای استکان قاشق یا یه وسیله دیگه رو میآورد تااینکه دکتر غنیزاده به ام آرآی ونوارمغز فرستادند ولی گفتند چیزی نشون نمیده داروهای ممانتین.جینکوبیلوبا.پیراستام.سرمنتا تحویزودوماه مصرف شد ولی اثری نکرد واختلال ذهنیش بدتر شد سپس به دکتر خلیلزاده .روانپزشک مراجعه ایشان اسم بچه هاشو ازش پرسیدنتونست بگه حتی بنده وبچه هاشو نمیشناخت ولی پدرومادر داداشهاشو میشناخت لذا گفتند.. دمانسه.. هیچ کاری هم نمیشه کردفقط میتونیم پیشگیری کنیم وداروهای ممانتین.دنپزیل.فلوکستین20.کلومیپرامین25.تجویزو45 روز استفاده ولی باز بدتر شدودستهاش هم بعضا میلرزید تا اینکه به سفارش آقای دکتر خلیلزاده به دکتر صرصر شاهی مراجعه وایشان با معاینه چشم وضربه به مفاصل دست وپا فرمودند آشفتگی ذهنیه وداروهای دوکسپین10یکعددشب.
کلوبیوم1/2صبح
1/2ظهرویکعددشب
پیراستام800یکعددصبحویکعددشب
رهاکین بعداز صبحانه یک عدد
ولی بعداز 4روز از مصرف داروها نتونست آب بنوشه وغذا هم نخورد با مراجعه به دکتر صرصر شاهی فرمودنددوکسپین وکلوبیوم رو مصرف نکنه ول دیگه در بلع مشکل داشت هیچکدام رو نتونست بخوره
3 رو چیزی نخوردوضمنا تحرک نداشتوتکلم هم نمیکرد وفقط صداش میکردی بله میگفت وبه صورت مخاطب تمرکز نداشت تب 39وضربان قلبش از 100 بالابود وهوشیاریش رو از دست داد تا به اورژانس بیمارستان عارفیان انتقال دادیم وتحت مداواوبستری درآی سی یو قرارگرفت وحال درخدمت شماست ضمنا تاریخهای تزریق واکسنهای کرونا از نوع سنوفارم 1400/5/18.1400/616.140.1400/10/1میباشددرضمن در همین ایام تزریق واکسن داروهای والزومیکس
اُمگازون
کنکور
دافلون500
هم با تجویز دکتر مظفری متخصص قلب مصرف میکرد چون فشارشو پایین میاورد با مراجعه به آقای مظفری دستور قطع داروها رو دادن لذا عاجزانه از خدمت شما تقاضا میکنم نسبت به درمان ایشان اقدام مقتضی مبذول فرمایید ونظرشریفتان را ابلاغ ...ازاینکه مصدع اوقات شریفه شدم خیلی معذرت میخواهم
باتشکر ودعا برای سلامتی شما
قدیری

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران