درد زیر شکم؟

سلام. من 38سالم هست. مدتی هست که درد نصبتا شدیدی در قسمت زیر شکمم احساس میکنم. اول فکر میکردم که روده ام هست و به پزشک مراجعه کردم. مشکلی نبود ولی هنوز هم درد رو احسای میکنم. بعضی وقتها از شدت درد به معده و روده هم فشار میاره.جوری که باید شکمم رو ماساژ بدم تا راه رودم باز بشه. سه هفته پیش به کرونا مبتلا شدم. ودر هفته دوم درد شکمم بیشتر شد. الان که مشکل کرونا حل شده و لی این درد منو زمین گیر کرده. فقط باید دراز بکشم و شکمم رو ماساژ بدم. البته یه بار به برادرم گفتم که پاهامو در حالتی که دراز کشیده بودم بکشه. خیلی تاثیر داشت و چند ساعتی راحت شدم. میخواستم راهنماییم کنید که این درد برای چی میتونه باشه. ممنونم.

1 پـاسـخ

بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران