۳۵
۷۳
آقــا

سوزش کل زیر آلت تناسلی؟

سلام دو تا سوال دارم ازتون آقای دکتر من پارسال واریکوسل عمل کردم خوب شد.الان یه مشکل دارم یک هفته میشه ول نمیکنه و اون هم سوزش آلت تناسلی دارم و شاید این سوزش در طول روز نیم ساعت قطع بشه و یکسره همراه منه و موقع ادرار یه خورده خیلی کم احساس میکنم موقع ادرار اروم تر میشم . میخام بدونم چیکار باید بکنم بیام مطب یا با انجام کار خاصی درست میشه؟ سوال دوم اینکه من خوزستانی هستم و طبع گرمی دارم نسبت به مساعل جنسی اما با این حال آلت تناسلی من سفت کامل نمیشه دکتری که عملم کرد برام داروی تیاگریکس تجویز کرد اما اون هم حالم رو خراب میکنه با اینکه یک چهارم قرص رو میخورم من جوان هستم 35 سالمه نمیخام با قرص به نعوذ برسم میخام ببینم مشکلم چیه حلش کنم و مثل چند سال پیش خوب و عالی بشم ممنون میشم هر چه سریع تر کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران