رفلاکس و گوش درد؟

سلام دکتر خسته نباشید ممنون از زحمات فراوان و پاسخگوییتون.من قبلا هم گفتم زخم اثنی عشر و ورم معده دارم ولی مشکل دیگری که دارم هر وقت غذایی میخورم یا حتی معدم خالی باشه گوشهام سوت میکشن و انگار با یه چیزی محتویات داخل گوشم رو تکان میدن و سرم درد میکنه و خواب میره. گفتید از رفلاکس معدس . اما نمیدونم چکار کنم که از بین بره چون زندگیمو مختل کرده

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ريفلکس معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. به نظر من نياز به دارو بيشتر نداريد. شمرده و آهسته غذا بخوريد با وعده هاي کوچک. استرس و اظطراب را هم از خودتان دور کنيد. اگر تا 24 ساعت بهتر نشديد به من اطلاع بديد دارو تجويز مي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 335 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران