۱۶
۶۳
خانــم

جا‌به جایی خاطرات و فراموشی و شک داشتن؟

سلام دخترم 16 سالش هست بیش فعالی داشته از کودکی ولی نه زیاد چند وقت پیش اقدام به خود‌.ک.شی داشته و بعد از اون تحت درمان هست و قرص فلوکستین و ولبان و ترازولکس میخوره
یک سری علامت هایی داره مثلا خاطرات توی ذهنش جا‌به‌جا میشن و دقیق نمیدونه چه زمانی اتفاق افتاده مثلا میخواد به تولد امسالش فکر کنه یاد تولد چند سال پیشش میوفته و بعد از کلی فکر کردن تازه یادش میوفته که امسال تولدش چجوری بوده یا مثلا خواب میبینه و بعد از چند ساعت یا چند روز که بیدار میشه و به اون موضوع فکر میکنه شک میکنه که خواب دیده و یا واقعیت بوده خیلی چیز ها رو فراموش میکنه ولی جزئیات موضوع رو یادش میمونه برای مثال : میخواد یه خاطره از بچگیش بگه ممکنه جزئیات یا حرف ها یادش بیاد ولی موضوع ولی رو یادش نمیاد
فقط میخواستم بدونم این موضوعات میتونه علائم چه بیماری هایی باشه ؟ ممنون میشم بگید

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران