۳۹
۱۱۵
آقــا

احساس سنگینی در قلبم دارم؟

آقای دکتر خسته نباشید، من چند روزیست که شروع به ورزش کردم حدودا 4روز ولی احساس سنگینی در قلبم دارم ،احساس درد و به قول خودمان (سانجی)
علتش چی میتونه باشه ؟

1 پـاسـخ

  • سلام و تشکر
    آيا درد هنگام فعاليت مي باشد و بعد از فعاليت بهتر مي شود؟
    آيا سابقه قند خون، چربي خون بالا، فشار خون، سيگار يا سابقه مشکل قلبي خانوادگي داريد؟
    البته اين درد مي تواند عضلاني يا استخواني هم باشد ولي در کل بهتر است توسط متخصص قلب ويزيت شويد تا در صورت نياز و شک بررسي بيشتر صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران