گیر کردن غذا یا حتی آب در معده ؟

سلام ، دخترم 7 سالشه غذا که میخوره میگه تو معده اش گیر میکنه و مانع غذا خوردنش میشه بردیم دکتر شربت مترونیدازول و رانیتیدین داد بمدت 10 روز خورد ولی کامل خوب نشد دوباره بردیم گفتن باید آندوسکوپی بشه میخاستم بببنم واقعا نیاز به آندوسکوپی هست یا متخصص باید تشخیص بده؟

2 پـاسـخ

  • با سلام. شرح حالي که شما فرموديد اگر دقيقتر بيان ميکرديد بهتر راهنمايي مي شديد. چند سوال پيش مياد که بايد پاسخ بدهيد، اول اينکه مدت شروع اين علائم چقدر هست؟ دوم اينکه آيا احساس گير کردن فقط در مورد غذاهاي جامد است يا در مورد مايعات نيز هست؟ و سوم اينکه محلي که غذا گير ميکند دقيقا کجاست؟ آيا در محل مري (پشت جناق سينه) يا در زير جناق سينه ( معده ) است؟ به هر حال اگر بستگي به محل و مدت و شدت علائم، بررسي ها متفاوت است. به عنوان مثال اگر حدس بزنيم که کودکي جسمي خارجي مانند سکه را بلع کرده که مانع تغذيه شده، با يک عکس ساده محل و نوع جسم مشخص ميشود، هرچند براي خارج کردن آن اقدام اندوسکوپي ضرورت دارد. گاهي تنگي هاي مادر زادي و اکتسابي در مسير گوارش اختلال بلع ايجاد ميکند که براي تشخيص و درمان باز هم اندوسکوپي لازم است. گاهي تاخير در تخليه معده احساس سيري زودرس ايجاد ميکند. لذا با توجه به تشخيص هاي متفاوت، با داشتن يک شرح حال دقيقتر، ميتوان مشاوره بهتري داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام
    بله اين شکايت بايستي حتما بررسي بيشتر با اقداماتي نظير عکس برداري با ماده حاجب (عکس رنگي) و يا آندوسکوپي بشه.
    بخصوص اگر اين شکايت با مواردي نظير کاهش وزن و ... همراه باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 1018 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد اطفال و کودکان در تهران