فوت والدین؟

سلام و وقت بخیر. سارا هستم، مجرد و 33 ساله، ما یه خانواده 4نفره بودیم که مادر 9سال درگیر بیماری سرطان بودن. متاسفانه 22بهمن فوت شدن. بار روانی این موضوع مخصوصا پرستاری از ایشون و گذروندن روزهای ناراحت کننده تاثیر بدی رو ما، مخصوصا من برجا گذاشت. به این جهت که من امور ایشون از جمله پرستاری و رسیدگی به منزل و ... و به دست داشتم. درست یک روز قبل چهلم مادر، پدر سکته کردن و فوت شدن. الان حس می کنم مثل آدمی هستم که یه تریلی 18 چرخ از روم رد شده و کلا گیج و منگم. مادری که از دست دادم حکم فرزند، دوست، خواهر و تمام زندگی من رو داشتند، و یکباره تمام زندگی ام و از دست دادم. اتفاق مرگ برای من پذیرفتنیه. ولی حال الانم و درک نمی کنم. شاغلم. ولی خوشحال نیستم. می خندم ولی یهویی تو خودم میرم و غمگین میشم. دوماهه که مرتب گریه می کنم. ولی بعد گریه پا میشم و خودم و جمع و جور می کنم و به امور زندگی می رسم. سعی می کنم مثل زمان بیماری مادر که باید قوی و سرپا می بودم و قوت قلب همه، همونجوری باشم. ولی انگار تو وجودم یه چیزی خالی شده. دچار استرس و اضطراب و نگرانی شدم و فکر می کنم قراره مجدد اتفاقی بیوفته. دیگه دوست ندارم تو مهمونی های شلوغ خانوادگی شرکت کنم. روزهای تعطیل اگر کسی دنبالم نیاد و برای بیرون رفتن پافشاری نکنه ترجیحم اینه که تو خونه بمونم. اهل سیگار و قلیون و نوشیدنی نیستم. در ضمن یه برادر کوچکتر از خودم دارم که روابط بسیار عالی با هم داریم. از نظر شما بابت این فشاری که روم هست باید به متخصص مراجعه کنم یا این حالات مربوط به گذروندن دوران سوگ بعد فوت والدین هست؟

8 پـاسـخ

  • با سلام
    شما حتما خيلي زود به يک روانشناس خوب مراجعه کنيد
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    از بابت فوت مادر و پدر عزيزتان متاسفم و تسليت عرض مي کنم.
    شما در حال حاضر سوگ را تجربه مي کنيد که داشتن اين حالات تا چند ماه پس از ، از دست دادن عزيزان طبيعي مي باشد ولي در صورت ايجاد افت عملکرد و يا داشتن افکار خودکشي و .... نياز به مداخله درماني مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام ساراي عزيز. بسيار متاسف شدم. از دست دادن دو عزيز آن هم در مدت زماني نزديک به هم بسيار سخت است.
    و مطمئنا بار رواني زيادي تحميل ميکند.
    بله من فکر ميکنم با توجه به استرس شديد دو سوگ پشت سر هم، و برخي علائمي که ذکر کرديد، نياز به رفتن نزد متخصص رو مطرح ميکنه، در اينکه بخشي از علائم مربوط،به سوگ هست، شکي وجود نداره، اما بهتره براي طي کردن اين دوره و همچنين يک ارزيابي بيشتر از نظر اختلال اضطرابي و افسردگي مراجعه کنيد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با عرض سلام
    علايمي سوگ که بيشتر از دو ماه با شدت ادامه پيدا کنه ممکنه منجر به افسردگي بشه پس بهتره حضوري به روانپزشک مراجعه نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 492 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران