افزایش تمرکز و هشیاری با مدافینیل؟

سلام . من پسری 18 ساله هستم و پشت کنکوری ام. علاقه و حوصله ام رو نسبت به درس از دست دادم و با اینکه دلم میخواد درس بخونم ولی اصلا حال درس خوندن ندارم. مشکل بدنی یا بیماری خاصی هم ندارم و آزمایش دادم . میخواستم مدافینیل رو به عنوان محرک مغزی استفاده کنم تا بتونم درس بخونم. میخواستم بدونم آیا این کار رو بکنم یا خیر؟
چه پیشنهادی دارید که بتونم خوب درس بخونم. چه دارویی رو به عنوان محرک مغزی پیشنهاد میکنین؟

1 پـاسـخ

بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران