۳۵
۷۵
آقــا

عدم تمرکز و زودانزالی شدید؟

باسلام
اینجانب 35 ساله،متأهل و دارای 3 فرزند
کارشناس ارشد حقوق و مدرس دانشگاه هستم؛
دو مشکل اساسی که دارم:
*عدم تمرکز شدید و زود انزالی شدیدتر*

1.حدود 5 سال است که روز به روز تمرکزم تحلیل رفته و کمتر می شود مثلا:
هرچه امروز می خوانم تا فردا یا پس فردا فراموش می کنم.
در حین رانندگی در شهری جدید راه آمده را بعد یکساعت در برگشت فراموش می کنم.
اگر شماره تماسی کسی به من بگوید و بعد نیم ساعت از من بپرسد نمی توانم دقیق بگویم که شماره چند است،که متأسفانه این مشکل ضربات جبران ناپذیری به ادامه تحصیلم در مقطع دکتری زده است.

2.در رابطه با زود انزالی هم باید عرض کنم که قبلا بالای 10 دقیقه دخول داشتم اما بالای 3 سال است که به کمتر از 1 دقیقه رسیده است و شاید فقط چند ثانیه دخول جنسی دارم حتی قبل از دخول هم به انزال می رسم.
که متأسفانه این مشکل باعث و بانی بروز اختلافات شدید با خانمم شده است.

5 پـاسـخ

بازدید : 871 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران