۳۲
۸۰
آقــا

احساس خارش و سنگینی در دم و باز دم؟

با سلام ، بنده حدود چهارده روزه ، بیشتر شبها درحالتی که دراز میکشم یا نشسته ام احساسی شبیه خارش و سنگینی در حالت دم و بازدم دارم در روز نیز هست اما کمتر . احساس سرفه دارم اما در طول روز یک یا دو بارسرفه می کنم . در قفسه سینه درد ندارم و حرارت بدنم با تب سنج الکترونیکی 36 یا 36.5 است گلو درد هم ندارم . اشتهایم کم نشده و سر درد هم ندارم . تست نگه داشتن نفس به مدت ده ثانیه را انجام داده ام مشکلی نبود .این مدت را استراحت کرده ام و مایعات نیز نوشیده ام ولی باز هم همینطور هستم سوالم این است ، آیا احتمال کرونا هست ، آیا داروی هست که در این برهه از بیماری استفاده کرد تا از رشد بیماری جلو گیری کند یا نه . با نهایت تشکر

1 پـاسـخ

  • درود بر شما
    به نظر من دارو لازم نيست. احتمالا شما بيشتر اظطراب داريد و علايم شما ممکن است ناشي از اظطراب باشد. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد. تندرست باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 328 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران