ام اس و مشکلات زناشویی؟

سلام وقتتون بخیر
من مدتی هست که با آقایی که از حدود 20 سالگی ام اس دارن آشنا شدم و در حال حاضر ایشون 32 سالشونه
ما قصد ازدواج داریم اما ایشون به گفته خودشون در روابط جنسی و نعوظ مشکلاتی دارند که در دوران استرس و اضطراب بیشتر بروز میکنه
ازتون میخوام خواهش کنم بهم توضیح بدید که آیا مشکل نعوظ برای همیشه باقی میمونه ؟ آیا قابل درمان و پیگیریه ؟ چون ایشون قبلا جینسینگ مصرف کردن اما موثر نبوده فقط ویاگرا کارساز بوده که تاثیر اونم همیشگی نبوده و نیست
لطفا بهم توضیح بدید ممنونم میشم

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس - متخصص مغز و اعصاب در تهران