باسلام وقت بخیر آیا روماتیسم ودرد زانو با دارو خوب میشود یا باید همیشه دارو مصرف کرد؟ باتشکر؟

من حدود 7 سا ل است که متوجه شدم روماتیسم دارم و اول بادرد کمر خود نمایی کرد وبعد درد گردن وسپس درد پا بخصوص زانو درد. بعد از حمام پاهایم خیلی سرد میشودوحتما باید جوراب بپوشم حتی تابستان.الـآن دو هفته هست که گردنم درد گرفته بین دو کتفم ، ونمی توانم گردنم را بچرخانم میخاستم ببینم درد گردن بخاطر روماتیسم است یا ممکنه علت دیگری داشته باشه؟ودرد زانوهایم موقعی که ایستاده میمانم حدود 3تا5دقیقه ویا حتی با پیاده روی کوتاه زانو درد میگیرم علت چیه؟کم خونی و فاویسم هم دارم .باسپاس وتشکر فراوان

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران