۳۷
آقــا

اضطراب و ترس پسرم از جدایی از من؟

با سلام و عرض ادب
پسر من امسال کلاس دوم هستش حدود سه هفته ست ترس و اضطراب شدیدی داره و اصلا از من جدا نمیشه
اصرار داره تو مدرسه منتظر بمونم که تو زنگ تفریح منو ببینه با همسالانش برخلاف گذشته بازی نمیکنه
و همش دنیال فیلم ترسناکه و سوالهایی در مورد روح و جن و این چیزا می پرسه ازم
لطفا راهنماییم کنین

1 پـاسـخ

  • باسلام و احترام خدمت دوست عزيز اگر پسر شما در سال اول اين مدل رفتار را نشان ميداد ميگفتيم که پسر شما اضطراب جدايي از شما رو داره،ولي وقتي سال دوم هست،يعني چيزي در محيط اذيتش ميکنه،که منجر به ترس ميشه،و وقتي سوال از روح و جن داره و همينطور کنجکاو در فيلم هاي ترسناک هست،احتمالا همين مسابل در کلاس يا توسط دوستان مطرح شده که مي ترسه و شما رو منبع آرامش ميدونه،به سوالهاش آروم آروم جواب بدين و بگين تو پشت صحنه فيلمرو چطوري مي سازن و صدا در ميارن که نگاه گردني قلبمون تند بزنه و...روي اعتماد بنف بايد کار بشه. پيشنهاد اينم به صورت حضوري فرزندتون رو به ما بسپرين،چون مشکل ترس مشکل سختي هست و تا بزرگسالي مي تونه ادامه پيدا کند.همکاران کودک و نوجوان در مرکز ارديبهشت جوابگوي شماييم. به اميد ديدار

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران