۱۶
خانــم

میخوام اروم بشم پرخاشگر نباشم؟

سلام خسته نباشید
16سالمه،دختر هستم،پرخاشگرم عصبی هستم هرکسی هرچی بهم میگه زود جوابشو میدم حالا یا با خشم یا با فحش و دعوا،خسته شدم دیگه از خودم دوس دارم بمیرم
ی خواهر از خودم بزرگ تر دارم 30سالشه همش باهم دعوا داریم دیگه ازش خسته شدم
بی تربیتی و زبون درازیمو از خودش یادگرفتم،ازش متنفرم دوس دارم بمیرع،الان باهم دعوامون شدع،پاشده دستمو خنج انداخته خونی شدع صورتمو خنج انداخته خونی شدع
از کله خانوادم متنفرم،دوس ندارم دیگه پیششون باشم
چیکار کنم اروم بشم محلشون نزارم باهاشون دهن ب دهن نشم؟
اینو هم بگم ک نمیتونم ب مشاوره برم و نمیتونم با تلفن صحبت کنم،لطفا برام بنویسید تورو خدا راهنمایی کنید

2 پـاسـخ

بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران