۴۸
خانــم

جراحی کیست گانگلیون در پشت مچ دست؟

با سلام و احترام...

دکتر پنج روزی میشه که پشت مچ دستم که کیست گانگلیون داشت‌رو جراحی کردم...دکترم همون روز اول گفت که بعد دو هفته باید بخیه ها رو بکشی...چون از داخل هم بخیه خورده....
اما واقعا دیگه نمیتونم تحملش کنم...پنج روز از جراحی گذشته آیا میتونم بخیه ها رو بکشم؟؟

دکترم 40 عدد قرص سفالکسین 500
40 عدد سلکوکسیب 200
نوافن و آمپول کتورولاک 30 تجویز کردند...
من فقط نوافن رو مصرف کردم...اگر بقیه قرص ها رو نخورم مشکلی پیش میاد؟

دکتر....دستم سوزن سوزن میشه و رنگ پوستم در جاییکه جراحی کردم زرد رنگ شده این زرد رنگ بودن به چه خاطر هست احساس میکنم روز به روز بیشتر میشه.

عکس مچ دستم را براتون ارسال میکنم....اما این مدل بخیه رو تا به حال ندیدم.

ممنونم از پاسختون.

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران