۵۰
خانــم

کیست گانگلیون؟

سلام و احترام...

زنی 24 ساله هستم...که جراحی کیست گانگلیون در پشت مچ دست رو انجام دادم الان 16،17 روزی میشه که جراحی کردم‌ و بعد از دو هفته بخیه ها رو ور داشتم...اما خب دستم اصلا خم و راست نمیشه و یه استخوان کامل از پشت مچ دستم بیرون زده و برجسته اس...لمسش میکنم خیلی دردناک و سفت هم هست...اصلا ورم نیست چون اوایل که جراحی کردم کلا دستم ورم داشت و بعد از چند روز از بین رفت...

اما این کاملا شبیه استخوان‌هست و محکم هست یعنی چیزی شبیه مایع نیست...فقط کافیه یک لحظه فراموش کنم و با دستم‌دستگیره درب رو وا کنم یا دستم یه
کوچولورو به پشت بره‌درد شدیدی میگیره...

اما الان مشکل بنده اینه که مچم اصلا خم و راست نمیشه و
مچم رو به پایین یا رو به پشت نمیره و یه خورده که سعی میکنم مچم رو به پشت یا پایین بیارم احساس میکنم رگ های داخل دستم کوتاه و پوست دستم داره به سختی کشیده میشه و این برجستگی هم‌وجود داره که از خود کیستی که داشتم و جراحی کردم بزرگتره....

باید چه کار کنم‌فراموش کردم به دکترم بگم و کلا گاهی اوقات هم فکر میکردم شاید به خاطر بخیه باشه که نمیزاره خم و راست شه الان که بخیه ها رو ور داشتم باز همون طوریه‌...به خاطر همینه که درچند روز گذشته اهمیت ندادم.
آیا چنین چیزی طبیعی؟
تا چه زمانی این طور باشه طبیعی هست؟

و این که بخیه ای که برای بنده زدن یک مدلی بود که زمانی بخیه رو کشید احساس میکنم یه ذره ازنخ بخیه توی دستم جا مونده چون کامل از رنگش پیداس آیا حتما باید اون نخ رو بیرون بکشم چون با این کار دوباره باید دستم جراحی شه...
اگر نخ رو خارج نکنم ضرر داره؟
اصلا چه طور باید مطمئن شم که نخ بخیه اس یا نه؟

عکس مدل بخیه رو ارسال میکنم.

ممنونم از پاسختون.

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و ستون فقرات ، نوار عصب و عضله در تهران