۲۴
خانــم

کیست گانگلیون در پشت مچ دست؟

سلام دکتر خسته نباشید...بنده یک زن 24 ساله هستم قبلا بهتون گفتم که در پشت مچ دستم کیست گانگلیون دارم که دکترم گفت که برام عملش کنه اما من با توجه به نظر و راهنمایی شما گفتم که اول تخلیه کند اگر برگشت بعد عمل رو انجام بدم اما امروز رفتم فقط یه آمپول لیدوکایین با یه قرص و یک آمپول دیگر که نمیدونم چی هست تزریق کرد اما تخلیه نکرد و یه خورده جای تزریق کبود شده...حالا این چه جوری بوده چرا این کار رو کرده...و این که به شدت از مچ دست تیر می‌کشه تا قسمت کتف و بازو و خیلی دردناک هست تقریبا دو ساعت پیش تزریق رو انجام دادم اما دستم بی حس نیست فقط چون دردناک است نمیتونم حرکتش بدم...خواستم بدونم تا کی این حالت رو دارم و باید چه کنم.عکس لیست داروها رو هم براتون میفرستم.

2 پـاسـخ

بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران