گریه های شدید دخترم وپرخاشگری پسرم؟

دخترم 5سال دارد وبسیاربه من وابسته اس وبنابه دلایل و مشکلاتی که درزندگی هست تمامه خواسته هاش و باگریه انجام میده به طور کلی هرچی اون بخواد بایدبشه اگه هم نشد بعدازکلی گریه و ناراحتی جوریکه فقط باید بیادبغل خودم تا یک مقداری هم گریه کنه و کلی وعده بگیره ازم تاساکت بشه یعنی جوری گریه میکنه که ویگه ازدل درد بی حال میشه تابغلش نکنمم تاساعت ها واسه خودش گریه میکنه جدیداًدوسه روزه اوقدرگریه میکنه که بغلش میکنم وقتی آروم میشه همونجوری تو بغلم تازمانی که تکون نخورم میخوابه درکل خیلی اذیت میشه نگرانی من بیشتربابت خودشه چون خیلی به خودش فشارمیاره.. وپسرم جدیداً خیلی زود عصبی میشه وخیلی زودهم پشیمون طوریکه خودش ازم خواست که به دکترمراجعه کنم تااین مشکل و براش رفع کنم ممنون میشم راهنمایی کنین.

1 پـاسـخ

  • در مورد پسرتون با توجه به علل مختلف پرخاشگري لازمه که تحت ارزيابي علل و زمينه هاي پرخاشگري قرار بگيره و درمان مناسب شروع بشه . در مورد دخترتون احتمالا نحوه برخوردتون با اون زمينه اين رفتار رو فراهم کرده و لازمه که در نحوه مواجهه با درخواستهاي اون تغييراتي بديد . جهت ارزيابي ساير زمينه ها لازمه که مورد ارزيابي قرار بگيرن تا توصيه هاي لازم داده بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران