۱۹
۷۰
خانــم

کوتاه بودن پریود و متفاوت بودن آن، درد زیر شکم، ترشحات واژن؟

با عرض سلام و وقت بخیر،
من یک روز قبل از قاعدگیم با همسرم رابطه داشتم و کمی از منی به داخل واژنم ترشح شد، و من نه قرصی مصرف کردم و نه اقدام دیگری انجام دادم و درست روز بعدش من پریود شدم، پریودیم هم اصلا مثل دفعات گذشته نبود یعنی روز اول به نسبت خون ریزی شدید تری داشتم و روز دوم و سوم خیلی کمتر شد به طوری که روز چهارم پریودیم، به کل خون ریزی من قطع شد و حتی لکه بینی هم نداشتم، درصورتی که دفعات قبلی حداقل تا 5 روز دوران پریود من طول میکشید. و الان حدودا 16 روز از اون رابطه میگذره و من بعد از تموم شدن خون ریزی پریودیم که کل دورانش 3 روز بود مداوم ترشح دارم قبلا هم داشتم اما الان بیشتره و زمانی که خم میشم و میخوام بایستم زیر دلم احساس سنگینی و درد میکنم، خواستم بدونم امکانش هست باردار باشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران