۴۶
۵۸
آقــا

علایم مشکوک به کوید۱۹؟

سلام دکتر من 46 ساله کارمند بانک هستم چند روزه که گلو درد و احساس تنگی نفس دارم و کف پاهام عرق سرد میکنه یه کم ضعف و بندرت احساس سرگیجه دارم میانگین تب بدنم بین 37 و 37.3 هست چون مادر یکی از همکارا مبتلا به کوید 19 شده و مثبت و ایشونم چیزی نگفتن و علایم شبیه به من داشتن منو نگران کرده

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به اينکه با فرد مشکوک تماس داشته ايد. لاز است در منزل بمانيد و استراحت کنيد، حتما پزشک معتمد شما مرخصي شما را تاييد مي کنند. ارتباط با ساير افراد خانواده با رعايت حداکثري نکات بهداشتي باشه. حداقل يک هفته در منزل بمانيد و تغيير علايم را به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران