۴۶
۵۸
آقــا

علایم مشکوک کرونا؟

با سلام
اینجانب 46 ساله 58 کیلو و177 قد دو سه هفته هست که سوزش خفیف در گلو و احساس نفس تنگی 4 روز پیش تست کرونا دادم منفی بوده و چند بار دچار سرگیجه انی شدم برای یک دقیقه درجه تب تو این چند روز بین 37 تا 37/3 و اکسیژن خون بین 95 تا 99 و ضربان بین 80 تا 105 و فشار تقریبی 13 رو 8 بنطرتون ممکنه دچار کرونا خفیف شده باشم

1 پـاسـخ

  • سلام، در اين شرايط هر علايمي مي تونه مشکوک باشه ولي علايم شما در حال بهتر شدنه و تست هم داديد نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 143 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران