۳۲
۵۴
خانــم

رفع مشکل معده و قلب و خشکی مفاصل و پوست؟

جهت درمان بیماری هام و ناباروری شش ماه پیش به کارشناس طب سنتی مراجعه کردم. گفتند طبع پایه من گرم و خشک هست و غلبه سودا پیدا کردم
من حدود 6 ماه زیر نظر کارشناس اصلاح مزاج سه برنامه 40 روزه رو گرفتم که باوجود حل شدن اغلب مشکلاتم ( من جمله: عفونی پی در پی زنان، سردی سر و افکار مزاحم و اضطراب و ترس و نفخ واسید معده و حالت تهوع و گزگز یکی از سینه ها و ضعف عمومی بدن و سردرد ) رفع شدند ولی اواسط این دوران یعنی حدود یک هفته اخر ماه رمضان تا حالا به تدریج دچار ورم معده و اسید معده بالا و بالا رفتن حرارت عمومی بدن ( روز 14 پریودی به مدت یک هفته)و تپش قلب شدم و تلخ کامی هنگام صبح و زردی روی زبان و گزگز یکی از سینه ها و خواب رفتگی دست ها و بدن به ویژه هنگام خواب شدم و انرژی و پویایی بدنم به نسبت قبل کم تر شده ....
احساس میکنم گزگز اندام ها و ضعف عمومی و تپش قلبم ( هرچند افتادگی خفیف دریچه میترال قلب دارم) ولی مربوط به معدم هست وقتی قبل از اصلاح مزاج ب12 زیر زبونی مصرف میکردم گزگز بدنم رفع می شد و در دوران اصلاح مزاج هم وقتی معدم نرمال شد فکر میکنم گزگز و تپشم رفع شد

لطفا برای رفع:
1- اسید معده بالا و ورم معده هنگام خوردن غذا و حتی مایعات
2- تپش قلب
3- خشکی مفاصل و پوستم راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • ريفلاکس خفيف و بخارات معده زياد است پرهيز از سبزيجات تند و سير و پياز و چاي و....و مصرف تخم بارهنگ وعرق نعنا ابتدايي ترين کار است هرچند داروهاي بهتري وجود دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران