یبوست گرفتن فرزند 2 ساله ام؟

باسلام خدمت آقای دکتر - پسر من بعد از اینکه از پوشک گرفته شد یبوست پیدا کرده و بعد از چند روز مدفوع میکنه دکتر فوق تخصص گوارش هم بردم چند مدل دارو دادن استفاده کردم یه مدت خوب بود باز همونطور شده شربت شیره انجیر و منیزیم و داروی peg oral sohution 40% تجویز کردن بهش دادم اینبار گفتم از نظر طب سنتی بپرسم ببینم چی بهش بدم . اشتهای غذا خوردن هم اصلا نداره خیلی بد و کم غذا میخوره .
در ضمن از نظر غذایی هم سعی کردم غذاهایی ملین بدم اما تاثیر چندانی نداره
تنها چیزی که هست بچه ام عاشق شیره هر کار کردم آخرش در روز دوتا فنجون میخوره که دکترش میگفت شیر یبوست میاره نباید بخوره اما بچه دوساله تورشده نمیشه که شیر که کلسیم داره نخوره
ممنون میشم پاسخ سوالم را بدین
با تشکر از لطفتون

1 پـاسـخ

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران