عدم توجه به درس سر کلاس؟

سلام پسر من کلاس هفتم هست در جمع خانوادگی و بچه های همسن بعنوان دانشمند و نابغه معروف هست تو راه اندازی دستگاه الکترونیکی ساختن وسایل مورد نیاز خودش و دیگران توجه تعجب برانگیزش به ریزترین موارد و کشف توانایی دستگاه‌هایی که سالهاست کسی داشته و از اون قابلیت خبر نداشته با اولین نگاه ریزترین چیزها رو میبینه از هر وسیله ای به محض گرفتن تو دستش میتونه استفاده کنه حتی قابلیت براش می‌سازه ولی !!!! به هرکی بگم من معلم خصوصی 24 اش هستم و اگه باهاش کار نکنم مردود میشه هیچ کس باورش نمیشه انگار اصلا سر کلاس نیست کتابهاش سفیده نمی‌فهمم معلم تا کجا درس داده اصلا انگار سر کلاس حضور نداره نکته هایی که معلم سر کلاس میگه رو نمینویسه مساله ها رو تا نگم بهش حل نمیکنه فقط موندم یعنی چی ؟ تواناییهاش در عمل از یه مهندس تحصیلکرده بالاتره ولی تو درس ها اگه من نباشم شاید تنبل ترین بچه کلاس باشه این همه تناقض برام غیر قابل هضم هست در ضمن خیلی لاغر هست و قدش هم متوسط ( لاغرترین بچه کلاسه )فرزند اول خانواده هست و دو برادر کوچکتر داره . وحشتناک بی خیاله !!!!

1 پـاسـخ

  • درود و احترام خدمت شما مواردي که گفتين ميتونه علائم نقص توجه باشه، استعدادهاي خاص تو موارد مود علاقه، الزاما به معني نبود اين اختلال نيست، اتفاقا توانايي تمرکز و حفظ توجه در تکاليف نه‌چندان لذت‌بخش که نياز به تلاش شناختي داره بايد مورد تاکيد باشه. در گام اول سعي کنيد با يه متخصص تغذيه صحبت کنيد بابت ضعف جسمانيش، در گام بعد حذف مواد قندي مصنوعي و مواد غذايي داراي نگهدارنده رو تو برنامه ‌تون بزاريد، مکمل امگا3 خيلي ميتونه کمک کننده باشه در صورت عدم حصول نتيجه، حتما به متخصص مراجعه کنيد. همايون و تندرست باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران