پارگی لابروم؟

با سلام.
بیش از 1 سال پیش به دست راستم از پشت فشار وارد شد بعد ازگرفتنMRI (یکسال و دوماه پیش ) گزارشش موجود است که نوشته impression : Anterior superior labral tear بعدش فیزیوتراپی ( به همراه طب سوزنی با دست و با دستگاه ) انجام دادم تا الان که خوب نشده درد خفیف و مزمنی داره و تحت فشار دردشو بیشتر حس میکنم بنظرتون با تقویت عضلات اطراف شانه و خوده شانه و فیزیوتراپی و آب درمانی چقد احتمال بهبودی بدون عمل است ؟
میتونم دستمو توی زوایای مختلف حرکت بدم ولی بیشتر تحت فشار زیاد درد داره مثل حرکت پرس سینه یا شنا و...
برای ورزش حرفه ای فوتبال می خواستم.
سابقه دررفتگی شانه ندارم.
لینک حرکات کششی و تقویتی:
https://www.iranorthoped.com/fa/news/294/%d9%86%d8%b1%d9%85%d8%b4-%d9%87%d8%a7%d9%8a-%d8%b7%d8%a8%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d9%86%d9%87/

1 پـاسـخ

  • سلام
    پارگي لبروم در صورت علامتدار بودن نياز به جراحي دارد و با فيزيوتراپي و طب سوزني بهبود نمي يابد.
    براي جلوگيري از بدتر شدن و تبديل به ناپايداري نياز به فيکساسيون و ترميم آرتروسکوپيک دارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 245 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران