۳۰
۱۱۰
آقــا

افسردگی و اظطراب ؟

سلام اقای دکتر ترو خدا کمکم کن الان چهار ساله درگیر افسردگی و اظطرابم خوب نمیشم دکتر رفتم قرص خوردم دوباره خوب نشدم روی به مواد اوردم دوباره ترک کردم بدتر شدم س تا دکتر رفتم هیچی لذت نداره برام

1 پـاسـخ

  • سلام , وقت شما به خير مشخصه که در چند سال گذشته مسائلي که عنوان کرديد باعث ناراحتي و به هم ريختگي زيادي براتون شده . جهت بررسي اينکه چرا از درمانها جواب مطلوب نگرفتيد نياز به ارزيابي دقيق داريد تا بر اساس اون درمان مناسب طراحي و به اميد خدا علائمتون به تدريج بهبود پيدا کنه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران