۶۱
۹۱
آقــا

سلام وعرض ادب خانم دکتریکماه پیش برای دومین بارآنژیوشدم ودیابت میزدارم لانتوزونئوراپیدمصرف میکنم درمطب دکتربردباری وقتی ایشون گفتن شمافوق تخصص دارین وچون درمدتی طارم تشریف داشتین ومن بهورزبودم حیلی خوشحال شدم که خدمتتون برسم؟

معذرت میخوام ازذوقم جای عنوان روبامتن اشتباه گرفتم من دیابت نوع دو دارم درآزمایشی که چن روزپیش گرفتم قندخون بالای و300BU0n42 tg280که شدیدانگرانم گرده مخصوصاتری گیلسریدبالا وتی جی که مشکل کبدچرب ویاکلیه نگرانم کرده قبل اینکه خدمتتون بیام وقت سونوگرافی کبدوکلیه گرفتم که 18،11چهارشنبه نوبت گرفتم همراهم میام حدمتتون مانا باشین خانم دکتر

1 پـاسـخ

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران