تنگی نفس بر اثر آلرژی و از دست دادن حس چشایی و بویایی و همراه با سرماخوردگی؟

س ندا هستم 29سالمه چن ساله الرژی دارم جدیدا تنگی نفس شده الانم خیلی اذیتم میکنه دکترالرژی رفتم بهم داروداده نمیتونم اسپره استفاده کنم مونته لوکاست ونعوتادین روز یکی میخورم الانم فک میکنم سرماخوردم خیلی نفسام کندشده بینیم گرفته اصلا بواحساس نمیکنم لطف کنین راهنمایم کنین چی مصرف کنم خیلی عذاب میکشم یکسره احساس خشکی دهان دارم

2 پـاسـخ

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران