راهکار جبران خیانت؟

با سلام و احترام
آقای دکتر من در رابطه عاطفیم به طرفم خیانت کردم و رابطم دچار بحران شده الان شدیدا پشیمونم و درصدد جبران.اگر براتون امان پذیر هس کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • درود برشما. بهترين شيوه برخورد با خيانت هاي زوجين مراجعه حضوري به روانشناس، البته دونفر. با اينحال غالب اوقات مسائلي در رابطه زوجين زمينه رو براي خيانت فراهم مي کند. بنابراين شما نبايد صدرصد خودتونو باعث و باني اين اتفاق بدونيد، معمولا طرف رابطه هم سهمي در مشکل ايجاد شده دارد، بايد ريشه يابي بشه و آموزش هاي لازم داده شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران