۳۹
۷۵
خانــم

خوردگی تالوس؟

سلام آقای دکتر
من متخصص قلب از اهواز هستم
مدت طولانیه که مچ پای راستم درد و تورم شدیدی داره و بالاخره بعد از کلی تصویربرداری و ریپورتهای متفاوت در MRI و CT ایی که اهواز انجام دادم، تمام مدارک رو فرستادم رادیولوژیست دانشگاه تهران خانم دکتر ملک که نتیجه گیری کلی کرد و گفت استئوبلاستوم تالوس هست!
مچ پام با یک ضربه کوچیک خیلی درد و تورم پیدا می کنه
چیکار باید بکنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير خدمت همکار ارجمند من بايد مدارک شما رو به خصوص مدارک تصويربرداري رو بررسي کنم. به هر حال پس از بررسي و معاينه اگر ضايعه اي وجود دارد و مشکوک به استيوبلاستوم باشد نياز به جراحي وجود دارد. استيوبلاستوم تالوس شايع نيست ولي نتايج جراحي نسبتا خوب است. ميتوانيد مدارک خود را از طريق ويزيت آنلاين ارسال فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران