۳۸
خانــم

افسردگی بعد از زایمان؟

سلام وقتتون بخیر
خواهرم نزدیک به دو ماه زایمان کرده
حال روحی خوبی نداره بی دلیل همش گریه میکنه.میگه از خونه بدش میاد.توی این دوماه همش یا خونه من بوده یا خونه مادرم.خیلی کارا کردیم براش بچه رو نگه داشتیم یه تایمی برای خودش باشه بره گردش بره خرید ولی فقط لحظه ی خوشحال میشه.پیشنهاد دکتر بهشون دادم ولی همه اطرافیان گفتن نه دکتر فقط داروی خواب اور یا دارویی میده که ممکنه از طریق شیر برای بچه ضرر داشته باشه
نمی‌دونم چطوری میتونم قانع کنم مراجعه کنه به پزشک
سوالی که دارم اینه که
آیا با مشاوره امکان درمان وجود دارد یا حتما باید دارو مصرف بشه؟
و دارو هایی هستن که برای شیردهی مناسب باشن؟

1 پـاسـخ

  • سلام افسردگي پس از زايمان مثل انواع ديگر اختلالات افسردگي ، يک بيماري با منشا جسمي است و به همين دليل براي درمان نيازمند دارو هست . خوشبختانه داروهاي جديد ضدافسردگي و اضطراب متعددي وجود دارد که جزو بي خطرترين داروهاي پزشکي محسوب ميشوند و در بارداري و شيردهي حتا از روز اول شيردهي ، هيچ مشکلي ايجاد نميکنند. اينکه شما حمايتگر و کمک کننده ايشون هستيد بسيار خوبه و لازمه اما بدون شک ويزيت روانپزشک و درمان افسردگي پس از زايمان ضروري است .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران