تفسیر ام آر آی و ضایعه ی TCC؟

سلام در ام ار ای ضایعه در مثانه دیده شده كه حتماً لازمه حتی اگر علامتی ندارم هر چه سریعتر سیستوسكوپی انجام بشه؟ و داخل مثانه مستقیماً دیده بشه و در صورت دیدم ضایعه در همان مرحله ضایعه اندوسكوپیك برداشته بشه و محلش سوزانده بشه و بعد بر اساس جواب پاتولوژی در مورد ادامه درمان تصمیم گیری بشه

این نظر یکی از همکارانتان هست
ولی ت ر ی ا ک مصرف میکردم تا 5ماه پیش
هفته ای یک یا دو بار خیلی کم

از 5ماه پیش کاملاً قطعش کردم
ممکنه مشکل ساز بشه با بیهوشی؟ چون نوسان فشار خون طی 5ماه گذشته 3بار برام ایجاد شدهو گفتند به خاطر وجود این ماده در خون هست هنوز
این حرف تا چه حد درسته؟ روی مسئله ی بیهوشی اشکال و خطر ایجاد میکنه؟ راه حلش چیه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 🙏

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران