۱۶
۴۳
خانــم

کمبود وزن شدید؟

سلام وقت بخیر. دخترم 16 سالشه حدود 43 کیلو وزنشه، هرچقدر هزینه دارو و مکمل میکنم نتیجه ای نمیبینم تغذیه اش هم خوبه.وزنش چندین ماهه ثابته نگرانم.ممکنه مشکلی داشته باشه؟

3 پـاسـخ

  • در ابتدا بايد عرض کنم که کمبود بافت عضلاني که منجر به کاهش عدد وزن مي شود و يا افزايش بافت چربي در بدن که باعث افزايش عدد وزن مي شود، همه و همه بستگي به رفتار ما داره که قاعدتا رفتار با بدن در منه انسان کاملا اشتباست......... سيستم اشتها از مغز کنترل ميشه و با يه رفتار منظم و ارايه برنامه درست، مغز هم ميتونه سيستم اشتها رو کنترل که و دستورات به موقع و درست صادر کنه.......تمامي قرص ها و داروهاي موجود در بازار که براي رفع اين مسائل ارائه ميشه، فقط جنبه تجاري و براي کسب درآمد مي باشد..... شما دوست عزيز در ابتدا بايد آزمايشات لازم براي مشخص شدن کمبودها در بدن رو انجام بدين، بعد در صدد جبران اون کمبودها قدم برداري، بعد يه رفتار و الگوي تغذيه اي درست و اصولي، و در انتها ورزش بدنسازي براي جبران عضلات از دست رفته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • باسلام

    پيشنهاد ميکنم به کارشناس تغذيه مراجعه کنيد تا پس از دريافت شرح حال کامل و بررسي دقيق داده هاي آزمايشگاهي مورد نياز، علت عدم ثبات وزن مشخص شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران