۵۵
۸۰
آقــا

عوارض مصرف شیشه ؟

خانم دکتر سلام وقت بخیر مریضی داریم که به علت عوارض مصرف شیشه دچار توهم شده ودر حال حاضر در بیمارستان اعصاب وروان ساری به مدت دو ماه بستری هست و لی تغییری در وضعیتش صورت نگرفته وپزشک بیمارستان هم گفته چون به دارو پاسخ نمیده باید به مغزش شوک بدیم میخوام بپرسم اصلا این وضعیت برگشت پذیر هست یا خیر واینکه با داروی جایگزین میشه امیدوار بود در ضمن در ماه اول هم از خوردن دارو امتناع میکرد وسن بیمار هم 55 سال ونهایتا نظر شما رو میخواستم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام. درسته که با مصرف شيشه دچار توهم شده اند وليدر درجه اول بهتره از نظر ضايعات مغزي بررسي شوند يعني يک MRI مغزي و نيز آزمايشات لازم انجام بشه. در ضمن از نظر انواعي از دمانس ها بررسي شوند . اگر اين مسائل مطرح نبود و به داروي مناسب هم پاسخ ندادند ميشه از شوک استفاده کرد و در ادامه از دارو استفاده کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران