آلوپسی آره آتا شدید؟

سلام خانم دکتر ممنون که به سوال من پاسخ داده بودین،من پیش روان پزشک هم رفتم چند تا دارو تجویز کرد مصرف هم کردم اما تاثیری نداشت ،به نظر خودم که استرس ندارم آدم آرومی هستم ولی شاید استرسی دارم که خودم متوجه نیستم ،اما همین بیماری آلوپسی خودش از لحاظ روانی واقعا تاثیر منفی میزاره هر بار که میبینم

1 پـاسـخ

  • سلام. خواهش ميکنم.
    بايد دوره درمان تکميل شود و البته داروي مناسب شما پس از اخذ شرح حال دقيق تجويز شود. آرامش ظاهري همانطور که خودتان هم نوشتيد نشانه
    ارامش ذهن شما نيست. بيماران متعددي داشته ام که با درمان بهبود يافته اند.درمان هميشگي نيست اما يک دوره مشخص دارد وجاي نگراني نيست .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران