درد در قفسه سینه...؟

سلام و وقت بخیر
من تقریبا 25 روز پیش سر درد و گلو درد و کمی هم کل بدنم درد میکرد و همچنین قفسه سینه هم کمی درد میکردو رفتم دکتر و ایشون تشخیص آنفلونزا دادو برام داروی سفیکسیم تجویز کرد به مدت ده رو مصرف کردبرالان حال عمومیم خوبه ولی درد قفسه سینه هنوز هم مونده ولی خیلی استرس دارم بخاطر این شرایطی که هست ضمن اینکه مشکل تنفسی ندارم
به نظر شما من باید چکار کنم...

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم سرما خوردگي معمولي نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد. مصرف دارو ديگر لازم نيست. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران