احساس غم و اندوه زیاد؟

پمدت چهار پنج ماهی است که با کسی که عاشق هم بودیم و میخاستیم ازدواج کنیم به دلایلی دعوا کردیم و برخورد فیزیکی از طرف من به وی انجام شد اما بعد از آن کمتر از یک ساعت پشیمان شدم به او اعلام کردم دلیل این اشتباهم چه بود و بارها عذرخواهی کردم و دو روز نزد او ماندم باهاش بیرون رفتم رستوران بردمش تو منزل بهترین شادی و اینکه من کنارش هستم رو بهش ارائه کردم با انواع و اقسام کارها از آشپزی و بازی با هم فیلم دیدن رابطه جنسی متفاوت طوری که بسیار مجذوب ادامه این گونه رابطه در دفعات بعد شد بعد دو روز که برگشتم خوب بودیم تلفنی صحبت میکردیم که بعد دو سه هفته یکباره گفت نه میخام ببینمت نه صداتو بشنوم دیگه رابطه مون برای همیشه تموم و بلاکم کرد و تمام راه های ارتباطی،با من قطع کرد حتی نزد منزل ایشان رفتم درب را باز نکرد و گفت اگه نری ازت شکایت به پلیس میکنم. منم برای اینکه وجود من باعث ناراحتی او نشه بهش هم همینو گفتم .گفتم به همین دلیل مزاحمت روحی و فکری و ... برات ایجاد نمیکنم چون دوستت دارم و میخام در هر حالتی چه با من چه بی من بهترین حال خوب داشته باشی گرچه امروز منو به قتل رسوندی و به یه مرده متحرک تبدیلم کردی.برگشتن به خونه فقط با گریه بود و از اون موقع تا حالا روز و شب نیست که به یادش و دلتنگیش گریه نکنم و عذاب و زجر نکشم ... داغونم حتی قرص برنج تهیه کردم و قصد دارم به زودی خودمو از این ماجرا خلاص کنم.
کمکی اگه میتونید کنید به جیمیل hesamyam@gmail.com و یا به شماره 09191848033 اطلاع بدید چکار کنم.

2 پـاسـخ

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران