استرس شدید بعد از عمل جراحی؟

با سلام .
بنده داماد آقای پیروز مردان هستم . ایشان بعد از اینکه خیلی از ناحیه شکم ، درد شدید داشتند با مراجعه به بیمارستان تشخیص داده شد که می بایست عمل جراحی آپاندیس انجام دهند .
ایشان به هیچ وجه تا به حال در چنین شرایطی قرار نگرفته و بستری هم حتی نشده اند . متاسفانه عمل ایشان قبل از اینکه انجام هم شود به خاطر استرس شدید انجام نشد و روز بعد که کمی وضعیت بهتر شد ، عمل انجام گرفت . به موازی آپاندیس ایشان ، عمل پروستات هم به احتمال زیاد باید انجام بدهند چرا که در دفع ادراد شدیدا در مضیقه هستند و حال که حدود 1 هفته ای هست بعد عمل جراحی آپاندیس در خانه می باشند مدام آه و ناله می کنند و درخواست دارند که کسی کنار ایشان باشد و تنها نباشند .
لازم به ذکر هست که ایشان روحیه حساسی دارند .
این نکته را هم بگویم که چندی پیش قبل از اینکه این اتفاقات رخ دهد ایشان خوابی دیدند مبنی بر اینکه پدرشان که دار فانی را وداع گفته اند خطاب به وی گفتند که جایش را در کنار خودش آماده می کند و گفته است که آماده باشد و بزودی پیش پدرش می رود .
الآن که این مطالب را مینویسم عمل سونوگرافی پروستات ایشان انجام شده و آزمایشاتی فردا انجام خواهند داد و پیش پزشک مراجعه می بایست کنند تا در فاصله حدودا 1 هفته ای شاید عمل دیگه انجام شود و یا شاید انجام نشود . از نظر من احتمال جراحی دوم هم شاید مزید بر علت شده است تا استرس ایشان فروکش نکرده و بیشتر هم شود و ایشان تحمل آن را از نظر روحی ندارد .
در کل خواستم نظر شما رو بدونم که باید در چنین وضعیتی چه کار کنیم ؟
البته در نظر داشتم که به صورت حضوری به مشاور مراجعه کنیم اما با خود گفتم شاید با مراجعه مکرر در چنین شرایطی که حتی راه رفتن هم برای ایشان سخت هست ، شاید زمان مناسبی نباشد و بابت همین سعی کردم اول با شما در میان بگذارم و نظر شما رو هم بدونم .
با تشکر .

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران