درد و تپش قلب؟

با سلام و عرض ادب بنده21ساله غیر سیگاری چربی خون اعم از(hdl,Lehman,tgs,total cholesterol،uric asid )و قند خون نرمال ولی ماه شهریور اتفاقا های تلخ و ناگوار برام افتاد از اون موقع درد تو محدوده قلبم دارم به همراه تپش قلب جوری شد که تو ماه آبان به متخصص قلب و عروق مراجعه کردم ازم نوار قلب و اکو گرفتن که هر دو نرمال بودن و پزشک برام 1)کلردیازپوکساید5 2)نوتریپیلتین10 3)پراپرانول10تجویز کرد مصرف شون کردم بهتر شدم ولی از ترس وابستگی قطع کردم الان گاها تو شرایط استرس زا درد خفیف و تپش قلب دارم بنظرتون بهتره همون قرص هارو مصرف کنم روز چند عدد به چه مدت مصرف کنم با تشکر فراوان

2 پـاسـخ

  • درود ميلاد عزيز
    معمولا بعد از حوادث تلخ که براي فرد رخ ميدهد ، استرس ، اضطراب و افسردگي از حالت نرمال خارج شده و تبديل به مشکل براي شخص ميشوند.
    شک هاي سخت رواني باعث صدمات جسمي جبران ناپذير ميشوند اگر به موقع حل نشوند.
    لذا توصيه به شما جلسه تشخيص و ارزيابي ميزان استرس و اضطراب و استفاده از نوروفيدبک(درمان بدون دارو) جهت رساندن اين آيتمها به حد نرمال هست.
    نگران نباشيد.همين که به مشکلتان آگاه هستيد و اقدام داشتين براي حل اين مشکل ، ميتوانيد با کمک پزشکتان به راحتي اين موضوع را حل کنين.
    همکاران بنده ميتوانند شما را راهنمايي کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران