۳۷
۶۹
خانــم

سلام وقت بخیر ‌ببخشید بنده مشکل الرژی دارم و الان از شما سر داشتم؟

اقای دکتر بنده چند ساله که الرژی دارم و کرمانشاه از بیماران شما بودم که متاسفانه دیگه کرمانشاه نیامدید الرژی من به صورت گرفتگی بینی و عطسه و ابریزش بینی است و داروی تجویزی شما فکسوفنادین 180 و اسپری بینی فلومیست یا ایروکورت است،الان با مصرف این داروها نسبتا خوبم فقط گاهی شدت پیدا میکنه که موقتیه،ولی توی این فصل که الرژی اوج میگیره به شدت انگشتان دستم قرمز شده و خارش پیدا میکنن که واقعا اذیت کننده اس،خواستم ازتون مشورت بگیرم که چه دارویی باید مصرف کنم, ممنون از وقتی که گذاشتید،

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسم ، آلرژي و نقص ايمني در تهران