بی حسی و بی میلی نسبت به زندگی زناشویی و تقاضای طلاق داشتن برای پایان دادن به این مشکل؟

با سلام و تشکر بابت وقتی که میگذارید
همسر بنده چند وقتی است دچار احساس سرد شدن از زندگی مشترک و بی میلی نسبت به بنده شده.تقاضای جداشدن دارد و میخواهد با جدا شدن به این بیماری پایان دهد تا بقول ایشان بنده آزاد شوم .ما یک فرزند پسر 11ساله نیز داریم
در ضمن بنده از رابطه پنهانی ایشان با شخص دومی اطلاع پیدا کردم و ایشان را نیز بخشیده و نادیده گرفتم و لی باز ایشان نسبت به من سرد رفتار است.و میگوید درهنگام مواجه با من دچار دلشوره و استرس میشود لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه و درمان نمایم.در ضمن مشاور رفتیم تشخیص افسردگی ایشان دادن

بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران