۲۵
۶۲
خانــم

روان پزشکی؟

سلام وقت شمابخیر
ببخشید من سوالی ک برام پیش اومده اینه ک سرانتخاب اشتباه جداشدم ازهمسرم و این اتفاق دوبار برای من افتاد
بدازجدایی دید من بطورکلی تغییر کرد و دیگ نه ازدواج برام معنی داشت ن میتونسم اعتمادکنم فقط تاجایی ک میشد وقتموبا جنس مخالف پرمیکردم الان به یجایی رسیدم نمیتونم درست انتخاب کنم وبشدت میترسم ازتنوع طلبی و اینده م نمیتونم ادم درست زندگیمو پیداکنم بشدت عصبی میشم و تغییر مودمیدم نمیتونم روحرفم و تصمیمم باشم ینی باهرحرفی یه واکنشی نشون میدم بیدی ک باهربادی میلرزه تواین مدت واقعا برام اهمیتی نداشت ولی الان بشدت نگرانم کرده این موضوع

6 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران