۳۶
۱۰۰
آقــا

سرفه خلط اور؟

سلام
وقت بخیر
الان نزدیک 22 روزه دچار سرفه خلط آور شدم رنگش سفیده دوبار هم نزد دکتر رفتم
علایم سرفه هم خلط آور سفید و خارش گلو است
بار دوم دکتر گفتن حساسیت پیدا کردی و آمپول سترافکسین و سیترزین و قرص اریتروماسین 500 نوشته ولی الان در روز چندین بار با فاصله و گاهی دو تا سه بار پشت سر هم سرفه با خلط دارم ولی نه تب نه درد عضله ندارم لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    به اندازه کافي دارو دريافت کرديد و حتي بيشتر. فعلا صبر کنيد ديگر نياز به آنتي بيوتيک نداريد. اگر علايم بهتر نشد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران