لقاح من شهریور بوده یا مهر؟

سلام خانوم دکتر وقت بخیر من در تاریخ31 مرداد پریود شدم و روز 10و11 شهریور رابطه داشتم ودیگه رابطه نداشتم27شهریورپریود شدم واینبار 5و10مهر رابطه داشتم
حالا سونوگرافی 8هفته که درتاریخ99/8/19دادم طبق ال ام پی باید میگفت 7 هفته و 4 روز گفت 8هفته
و سونوگرافی1399/9/15که سونو گرافی ان تی بود گفت12 هفته پریود منم نامرتب بودو دکترم از روی سونو ان تی پیش میره این یعنی من 5روز قبل پریودم باردار بودم؟؟؟ مگه میشه؟از دکتر خودم پرسیدم گفت لقاحت مهر بوده از یه ماما پرسیدم گفت سهریور بوده و خونریزیت بخاطر لانه گزینی بوده
میخوام بدونم لقاحم شهریور بوده یا مهرماه‌
الان سوالم اینه من 27 شهریور پریود بودم یا خونریزی لانه گزینی بود؟ و این که لقاحم مهر بوده یا شهریور؟

1 پـاسـخ

  • با سلام سن بارداري شما با توجه به تاريخ آخرين قاعدگي شما محاسبه ميشود اگر قاعدگي ها نا منظم بوده بر اساس اولين سونوگرافي محاسبه ميشود به هيچ عنوان به زمان نزديكي كاري نداشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران