لقاح من شهریور بوده یا مهر؟

سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر شرمنده مزاحمتون شدم
دوره های پریودم به صورت زیر بود
خرداد:30
تیر:30
مرداد:31
شهریور:27
من تو 31 مرداد و پریودشدم با کاندوم درتاریخ 10و11شهریور رابطه داشتم و27 ام شهریور پریود شدم فقط در5مهربدون کاندوم رابطه داشتم.
از اونجایی که بارداریم ناخواسته بود میخوام بدونم بارداریم شهریور باده یا مهر که روش جلو گیریمو تغییر بدم احتمال داره که کاندوم سوراخ باشه و من متوجه نشدم و با رابطه ای که در شهریور داشتم در تاریخ25 شهریور(2 روز قبل از پریودبم)باردار شده باشم؟؟؟آخه سونو گرافی nt من5روز باlmpتفاوت داشت و سونو8هفته سه روز بخاطر همین پرسیدم
تاریخ دقیق لقاحمو نمیخوام فقط به چیز حدودی میخوام بدونم که شهریور بوده یا مهر ممنون🙏🌷

من5مهر که رابطه داشتم رور 7مهر به شدت زیر شکمم درد کرفت و نمیتونستم راه برم بخاطر همینبه نظر خودم حاملگی من5تا7مهر بوده حالا میخوام شماهم کمکم کنیدممنون تاریخای نزدیکیمم دقیقا همون روزا بوده و دیگه نداشتم
تاریخ سونوگرافی های من:
3/ابان/1399:ساک12mmسن بارداری 5هفته و5روز
19/ابان/1399:crl16mm سن بارداری8هفته
15/آذر/1399:crl52mmسن بارداری

1 پـاسـخ

بازدید : 178 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران