۲۸
۹۱
آقــا

خشم و عصبانیت، زودجوش و کم طاقت بودن؟

سلام وقتتون بخیر
من ادمی هستم به شدت منطقی، از چیزی ک منطقی نباشه ینی با منطق من جور در نیاد عصبی میشم، خیلی کم طاقتم مثلا مکانی باب میلم نباشه بخوام بمونم نمیتونم میدیرت کنم و ب راحتی ناراحتی من قابل فهمه، از کوچکترین حرف و توهینی به خودم از هم میپاشم و ناراحت و منزوی میشم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير. اطلاعاتتون براي يک تشخيص قطعي و دادن راهکار بسيار اندک هست و نياز به بررسي بيشتر داره. چون بسياري از رفتارهاي ما ريشه هاي عميقي داره که بايد پيدا بشه و از پايه اصلاح کرد.اما بطور کلي خشم زياد بنيادش غم و گاها حس عزت نفس پايين هست. که منجر به سازگاري کم و کمتر هم ميشه. ليستي از نقاط قوت خودتون تهيه کنيد و به خودتون يادآوري کنيد که خواستني و توانمند هستيد پس هر حرف يا انتقادي نمي تونه کليت شخصيت شما رو تهديد کنه . به ديگران حق بدين که به طرز متفاوتي با شما فکر کنن و زيبايي هم در همين تفاوت منطق هست وگرنه همه کپي پيست هم ميشدن. ضمن اينکه براي افزايش آستانه تحمل تون پيشنهاد مي کنم يک دوره دارو درماني يا tdcs رو استفاده بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران